Despre

NATURA UMANĂ SAU CE FEL DE OM SUNT

Îmi place să spun despre mine că sunt în primul rând om, cu tot ce înseamnă asta în plan fizic, emoțional, mental și spiritual.

Cred în conectare autentică, curaj, compasiune, joacă și naturalețe, acțiuni care schimbă și inspiră schimbare, creativitatea din noi toți.

Oamenii, natura, muzica și dansul ocupă un loc aparte în sufletul meu.

Sunt băutoare de ceai (verde, rooibos, lavandă… ) și mai nou cafea, mă declar o gurmandă pofticioasă.

 

CU CE MĂ OCUP

Pun o parte din mine în tot ce fac și sunt motivată să creez contexte pentru conectare, descoperirea și folosirea resurselor interioare, transformare și comunități sustenabile.

Fac asta în diverse moduri:

-dezvoltare și facilitare programe educaționale (abilități de viață) pentru copii şi adolescenți la Centrul STURZ, realizare de evenimente pentru părinți și cadre didactice, acțiuni în școli

-ateliere și traininguri pentru comunitate (ex: seri de relaxare creativă, participarea la diferite festivaluri, ateliere pentru sectorul educațional)

-ateliere și traininguri pentru ONG-uri și companii (soft skills)

-proiecte proprii de educație, autocunoaștere și transformare (ex: atelier privind valorile personale, curs de desenat mandale, ateliere de gândire creativă)

-crearea de produse artistice simbol (produse prin care îmi doresc să oglindesc și reamintesc aspecte cheie pentru a trăi cu semnificație și împlinire)

-crearea de produse educaționale (care sprijină procesul de transformare personal și social)

-voluntariat, mentorat, inițiative pro-bono

Mi-am reorientat parcursul profesional începând din 2015, dinspre marketing/comunicare spre educație non-formală și dezvoltare personală, sunt trainer certificat și învăț mereu.

Tind să folosesc metode interactive bazate pe: joacă, diverse forme de exprimare prin artă (arte vizuale, teatru, povești, dans, poezie) și natură.

CUM MĂ POȚI CONTACTA

Pentru a lua legătura cu mine, poți folosi adresa de email: contact@anafit.ro sau telefonul: 0740 015 846.